Uganda

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Uganda

Ugandában eladó ingatlan

Uganda egy ország Afrika hátországában. Észak-Szudánnal, Kenyával keletre, Tanzániával és Ruandával délre és a Kongói Demokratikus Köztársasággal nyugatra fekszik, és nem fér hozzá a tengerhez.

Fővárosa Kampala, a Viktória-tó környékének egyik legnagyobb városa. Ha érdekel az ingatlanok megvásárlása Ugandában, bár a főváros még nem tömeges turisztikai célpont, érdekes hely, ahol számos ingatlanlehetőség található.

Ha Ugandába érkezik, és érdekli az Ugandában eladásra szánt ingatlanokba való befektetés, ez viszonylag biztonságos ország, és különösen Kampala egyike a kevésbé problémás városoknak Kelet-Afrikában.

Az egyik legérdekesebb terület a Kampala-ban eladó ingatlanok közelében, a Makerere egyetemi campus közelében, amely Közép- és Kelet-Afrika egyik legrangosabb egyeteme.

Az ugandai ingatlanpiac stabilabb és kevésbé ingadozó, mint két évvel ezelőtt.

Ugandában az ingatlanszektor az elmúlt tíz évben hatalmas mértékben nőtt, és az Ugandában értékesített ingatlanok között számos lakóház, kereskedelmi helyiség és irodaház található, különösen Kampala területén.

Az országban létrejött kedvező környezet külföldieket vonzott az Ugandában eladó ingatlan megvásárlására és az országba településre.

 A főváros Kampala mellett más érdekes helyeket is megemlíthetünk, ahol Ugandában eladó ingatlanokat keresünk. Ezek közé tartozik a Jinja, a Mbale, a Mbarara, a Gulu és a Fort Port nyugati részén, ahol a megélhetési költségek sokkal alacsonyabbak, mint Kampalában.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 26605

Eladás Mezőgazdasági terület, Uganda, Kampala, Masindi Town, 16 km outside Masindi Town, District Masindi

2,746,689,873.23HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

59988981 m²
Növények, amelyeket tenyésztett eddig 100% -os sikerességi arány a kukorica, napraforgó, cukornád, és jatropha fák olajukért.
Cod. 19833

Eladás Mezőgazdasági terület, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

596,045,723.46HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

5 m²
5 négyzet mérföld a föld az eladó Uganda (Central Region). Land alkalmas bármilyen mezőgazdasági tevékenységet. Azt föld címet. A szárazföldi határoko...
Cod. 19832

Eladás Farm, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

82,820,347.77HUF
Eladás
Farm

4000 m²
1000 hektáros földterület vannak eladó Uganda, központi részén Uganda, Nakasongola. Szárazföldi határok tó Kyoga alkalmas mezőgazdasághoz (mezőgazdasá...
Cod. 19733

Eladás Gazdasági épület, Uganda, Kampala, Ntinda, Ntinda (Buye) Kigowa

120,444,472.62HUF
Eladás
Gazdasági épület

200 m²
Kampala, NTINDA. Property on 0,7 ACRES Garden. Fő lakóház 4 hálószoba, 2 fürdő, valamint második, független egység, két szoba, konyha, tároló. ELADÓ t...
Cod. 19375

Eladás Gazdasági épület, Uganda, Kampala, Kampala, Ntinda (Buye) Kigowa

120,444,472.62HUF
Eladás
Gazdasági épület

2800 m²
NTINDA (buye) a 0,7 hektáros kert, négy hálószoba, két fürdő, nagy konyha, étkező, nappali, BOYS negyedek, FELSZERELTÉGE.
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB